Sabtu, 27 Februari 2010

Pinksteren HEROES INDONESIË

Pinksteren HEROES INDONESIË

SIP Lumoindong,
Rev. Paul Sambow Ignatius Lumoindong of beter bekend als SIP Lumoindong (geboren in Manado, Noord Sulawesi, - overleed in Semarang, is de spirituele leider Minahasa Noord Sulawesi, Indonesië. Hij is een nationaal geestelijk leider van Indonesië. Sambow Ignatius Paul Lumoindong en kerkleiders. Hij bekend als de Pinkstergemeente Warriors: Vereniging "Pinkstergemeente" in Indonesië. Of heet Indonesische Pentecostal Fellowship Church. positie als secretaris-generaal, een pionier kerk in Semarang. Zijn bediening wordt vergezeld door vele wonderen, te beginnen met haar vader in augustus Kops ziek te wonen onder Groesbek geleid aanbidding en zendeling Van Klaveren uitgenodigd door Gesel. De eredienst die worden toegepast in binnen-en bidden voor zijn vader, en toen viel bewusteloos in de kracht van de Heilige Geest, de volgende dag zag hij zijn vader-in-law genezen. Toen hij vreugde rijden met lof God, Heilige Geest gevuld, dus om de taal te spreken en de Heilige Geest gegeven.

SIP is ook een ondernemer Lumoindong Noord Sulawesi, WERKNEMERS BPM die later een dienaar van God samen met zijn broer Salem Frits Lumoindong die ook vrijkomen alle zakelijke kantoren aan de Heer te dienen. Hij overleed in Semarang in zijn hoedanigheid als een dienaar van God werd begraven in Semarang. Hun afstammelingen te zijn dienaren van God zijn kinderen van hen is: Leo Lumoindong, Paula Lumoindong in Java met inbegrip van de kleinkinderen, te weten: Franklin Lumoindong, Sambow (Samy) Lumoindong.


Indonesië niet HEROES Pinksteren in gedachten / VERGETEN


Frits SALEM LUMOINDONG


Frits en zijn broer Paul is een congregatie Sambow eerste Pinkster gedoopt met tien andere mensen. Zij waren de eerste kerkdienst Rev vruchten uit de familie. Cornelius E. Groesbeek / Cornelis Groesbeek, Pdt.George Frederik van Gessel.

F.G. van Gessel uit positie met een hoog salaris posities (fl. 800, -) in Batavia Petroleum Company (Shell) tot volledig te wijden aan het evangelie. Vóór het einde van het jaar, werkelijke aantal bezoekers steeg tot 50 personen. Gemeenschap bestond voornamelijk uit Nederlandse en Nederlands-sprekende Indo.
Kleine gemeenschappen in Cepu Pentecostal ervaring zware druk. Ze beschimpt en belasterd in, ontkend. Dominee Hoekendijk benadrukt dat zelfs Cepu Pinkster Sterk Gemeenschap, en de magie gebeurt.
Echter, met Gods werk opmerkelijke pas drie maanden later op 30 maart 1923 een belangrijk evenement gebeurt het dat een van de eerste mijlpaal in de geschiedenis van Pinksteren in Indonesië. Mijlpaal sinds maart 1921 evangelie zaden ingezaaid met tranen in Bali, begon vruchtlichamen in de wateren van de doop voor de eerste 13 mensen naar de Cepu Markt in de middag. Doop uitgevoerd door de Rev. Cornelius E. Groesbeek, bijgestaan door de Rev. J. Thiessen, een missionaris uit Nederland. Onder deze 13 waren F.G. van Gessel en zijn vrouw, S.I.P. Lumoinding en zijn vrouw en augustus Kops.
Tussen de jaren 1923-1928 van de kerk in Cepu niet minder dan 12 personeelsleden van God, die ontvangen de doop van de eerste in Indonesië om het evangelie te verspreiden naar Sumatra, Java, Sulawesi en Maluku. Onder hen: Pdt.F.G. Van Gessel, Pdt.S.I.P. Lumoindong, en zijn broer Pdt.Frits Salem Lumoindong, Rev W. Mamahit, Pdt.RO Mangindaan, augustus Kops (SIP Lumoindong-wet), Mr.Vicentie.

FS Wonosobo Lumoindong open proces, en een aantal proces RANDUBLATUNG op Java, voordat hij een minister hielp hij pionier van de rechtbank in Noord-Sulawesi in Minahasa Pdt.Runtuwailan tussen de diensten met een financiering van diensten op de dienaren van God en de bouw van plaatsen van aanbidding.


HEROES DE SLACHTOFFERS Pinksteren, Indonesië


Paul Lumoindong

Rev.Paul Lumoindong, priesters, Initiatiefnemer en pionier Lumoindong Vereniging, auteur van historisch en genealogisch onderzoek fam Lumoindong Minahasa en een andere clan in Minahasa. Oprichter en voorzitter van de missie van de stichting van Prosperous

Rev Paul Lumoindong of beter bekend als Lumoindong Polce (geboren in Wonosobo, Midden-Java, 5 april 1945 - overleden in Manado, 22 oktober 1991 op de leeftijd van 46 jaar) is een spirituele Minahasa Noord Sulawesi, Indonesië. Hij is een nationaal geestelijk leider van Indonesië. Paul Lumoindong en kerkelijke leiders. Hij is bekend als: "de Bijbel manier", wat betekent: Het geven van een lezing, preek door de vermelding van het artikel kan woord voor woord precies zoals het boek, ook in spelling en vertaling. In zijn ministerie op Revival (TRC) in de Minahasa, een fotograaf nam foto's en zag de schaduw van het gezicht van een engel. Evangelisatie met revival vuur, de geest van profetie, genezing, wonderen gebeuren in een groot aantal diensten. Hij is de dienaar van de Heer Fellowship ministerie Pinkstergemeente opvolger, Indonesië.

Beweging uit zijn merkbaar te worden in de jaren 1970 Pinksteren, brandende passie voor gebed en vasten vasten gebed verenigt mensen die verlangen naar een andere brand pentakota beweging. Lumoindong oprichter Paul Evangelische Pinkstergemeente organisaties wereldwijd in 1970 met zijn vrienden. Gebed vuur dat brandde samen met hun vasten gebed team bidt voor de dagen van vasten samen met 400 mensen in de stad Manado. Duizenden van wonderen gebeurde het, dat trekken veel mensen verzameld om de genezing wonderen ervaring, de Heer geopenbaard zijn aanwezigheid. Sommige mensen die zijn gedood door alcohol en verkeersongevallen gedood, dan na het gebed team om te bidden voor deze mensen terug hun leven. Aanvankelijk dit gebed bijeenkomst is slechts een kleine groep, maar later had aangetrokken honderden gevolgd priesters, is uitgegroeid tot een interessant fenomeen in de jaren 1970. Organisatorische leiders die het gevoel van de 'macht' van deze vergadering, in een poging om de verspreiding van de beweging, de leiders besloten tot ontslag van de ministers die lid van de Fellowship van het gebed.
Gebed coördinator die is eigenlijk de enige kerk kostor (bouwers schoonmaken / voogd van de kerk), maar ook als ontslagen, kostor tersebutdi gevangen gezet op beschuldiging van illegale organisatie bijeenkomsten. Langs de beslissing van de president om illegale organisaties te bestrijden, is deze kwestie, leiders van grote organisaties verslag uit te brengen over de activiteiten van het gebed, en met betrouwbare en eenvoudig te onderdelen van het apparaat te volgen, zodat de W. Pangkey gearresteerd ongeveer 5 jaar, zonder voor de rechter gebracht. Deze voldeed aan de woorden van de Schrift: "Je zal maken in de gevangenis door de religieuze leiders in de naam van God". Na de arrestatie en massale ontslagen van de priesters, de opkomende nieuwe organisaties in de provincie Noord-Sulawesi, de juridische bescherming in berkumpu, krijgen te aanbidden. Onder andere evangelisatie Stichting Gethsemane, Calvarieberg Evangelisatie Stichting, die het gebed paddestoelen in heel Noord-Sulawesi, Indonesië en zelfs hele regio's. Nu zijn charismatische gebedsgroepen en onstuitbare weer overal paddestoelen, dus zelfs een keer veracht, verworpen en zelfs nu kan worden gerechtvaardigd. Diverse praktijken en charismatische gebedsgroep dat de werking van de Heilige Geest met de manifestatie van de gave van genezing, tongen zich uitstrekt, en anderen ook lof met tamboerijnen eerder verworpen door het management van grote organisaties nu hebben ze nu heeft zij kenmerkt de organisatie.

Paul is ook de eerste Lumoindong oprichter en voorzitter van de Stichting Missie Sejahtera. Hij stierf in Manado tot drie keer, na twee keer opgestaan, toen zijn vrouw en kinderen te bidden, nadat ze was onder opgevaren naar de hemel en ontvang een eigen woning meer dan buitengewone het paleis van de aarde, terwijl zijn vrouw terwijl het huis werd gebouwd. Hij overleed op 22 oktober 1991 en werd begraven in Manado. Haar kinderen werd een dienaar van God Pastor David DS Lumoindong, Revielviano Offily Lumoindong, Trivijaya E Lumoindong, Vigielia Mondelinge C Lumoindong

Tidak ada komentar:

Posting Komentar